Föreläsningar

Jag har fasta föreläsningar som är 1-2 timmar långa som är både allvarliga och inspirerande, samt lyfter deltagarna till nytt medvetande och hopp. Föreläsare är Gunnar Esping med lång erfarenhet av ledarskap, mental träning/utveckling och några tuffa livserfarenheter som han delar med sig av och hur man kan växa som person och grupp.

Vad är medarbetarskap

Medarbetarskap är att ta ansvar för sin relation till arbetet, arbetsplatsen, sin chef och sina kollegor. Läs mer ….

När alla drömmar sprack

Ett föredrag om att gå vidare och hantera kris/sorg. Vi alla kommer genomgå någon kris/sorg i våra liv som vi måste hantera. Detta är en gripande historia, men med inspiration om att vi klarar att gå vidare. Läs mer …

Att växa som människa

Föredraget handlar om att växa som människa utan att allt behöver vara så fantastiskt. Vad gör att vi växer som människa utan att bli helt sönderstressade? Läs mer …

Workshop & Event

Jag ger dig en upplevelse genom föreläsningar och  övningar, som skapar en djupare insikt och förändring i dig som person och er som grupp. Workshopen innehåller föreläsning och övningar. 

Jag anordnar workshops & events i din organisation inom följande ämnen:

Medarbetarskap

Grupputveckling

Konsultrollen

Affärsmannaskap

Stresshantering

Coachning som metod

Mental träning

Jag startar med ett planeringsmöte för din workshop – event där vi går igenom vad ni står och vill arbeta med, efter det skapar vi en anpassad workshop – event för er.