Kris & Sorg & Förlustbearbetning

Bearbeta sorg enskilt eller i grupp

Livskris, sorg, förlust eller olust

Ibland möter vi sidor av livet som vi helst skulle slippa och som vi vill ta oss förbi så fort som möjligt. Hur detta  än ser ut tvingar det oss att stanna upp, och villigt eller ovilligt ta en paus. Erfarenheter kan ha kommit ikapp oss som inte längre kan hållas undan.

För att komma vidare erbjuder sorgebearbetning en möjlighet att möta det som behöver mötas, att reflektera över sådant som inte längre låter sig undvikas. Och att sörja det som behöver bearbetas och sörjas, sorg är en naturlig känslomässig reaktion

Har du svårt för att vara glad och känna dig nöjd med livet?

Bearbeta sorg enskilt eller i grupp

Tänker du ofta på vad du har gått igenom och låter det hindra dig från att leva fullt ut? Det kan handla om en förlust genom dödsfall eller skilsmässa, men också pga. arbetslöshet, sjukdom eller att livet inte blev som du hade väntat dig och det kan vara en oförlöst sorg.

Att bearbeta din sorg betyder inte att du skall glömma, utan det handlar om att lära dig att förhålla dig till sorgen på ett annat sätt så att du kan leva med minnet utan att känna skuld, ilska eller smärta. Det handlar om att släppa sorgen och ge upp hoppet om en bättre gårdag, att förstå att känslan är din och ingen annans. Efter en bearbetning av sorg finns det goda möjligheter att du vaknar lite gladare och går lite lättare.

Du kan läsa mer om mina kurser & bearbetning  för privatpersoner och företag här.

Kontakta mig för ett första samtal